İSPANYA

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - İspanya Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda İngilizce veya Türkçe dilekçe. Firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı.Orjinali gönderilmelidir.
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi orjinali son 3 aylık olmalıdır
4 - Şirket imza sürküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - Ticari seyahatlar için davet mektubu ( davetiye gönderen kurumun antetli kağıdına imzalı olarak düzenlenmelidir. )Mail ortamında  gelmesi yeterlidir.
7 - 2 adet biometrik 35 mm x 40 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf (6 aydan eski olmamalı)
8 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı
9 - Varsa eski pasaportlar
10 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
11 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi
12 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
13 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu(İmzalı ve kaşeli olmalıdır)
14 - Bankadan geriye dönük 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli olmalı
15 - Ticari seyahatlerde dilekçe düzenlenirken tüm masraflar şirketimiz tarafından karşılanacaktır ibaresi eklendiğinde banka dökümü gösterme zorunluluğu yoktur
16 - Otel uçak rezervasyonu
17 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz ) policede vefat halinde ülkeye dönüş masraflarınının karşılanacağı yazmalı 
18 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
19 - 4A SSK Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)

1 - İspanya Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda dilekçe firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı.Orjinali gönderilmelidir. Mail ortamında  gönderilmesi yeterli olmuyor.
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası son 6 aylık olmalıdır
4 - Şirket İmza Sirküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - 2 adet biometrik 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf (6 aydan eski olmamalı)
7 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı
8 - Varsa eski pasaportlar
9 - Pasaportun ön yüzü ve vize olan sayfaların fotokopisi
10 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
11 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi
12 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
13 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu(imzalı ve kaşeli olmalıdır)
14 - Bankadan geriye dönük 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli ve bankanın imza sirküleri kopyası ile birlikte temin edilmelidir. En son 7 gün içerisinde alınmış olmalıdır. Minimum 3000.- TL. bakiye bulunmalıdır.
15 - Otel uçak rezervasyonu
16 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (policede vefat halinde ülkeye dönüş masraflarınının karşılanacağı yazmalı ,)
17 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
18 - Emekli olup çalışanlar için son 4 aylık ssk  destek prim bordroları 
19 - Emekli olanlar için son 6 aylık emekli maaşı dökümü(Orijinal ıslak imzalı olmalıdır)
20 - Öğrenciler için orjinal öğrenci belgesi,okuldan alınmış olmalı
21 - Reşit olmayan çocuklar için anne ve babadan  ayrı,yada sadece biri ile seyahat noterden muvafakatnameorjinali ve kopyası Muvafakatnamede İspanya ya seyahat edeceği ve birlikte seyahat edeceği kişinin ismi geçmesi gerekli.
22 - Evli çiftler için evlilik cüzdan fotokopisi
23 - 4A SSK Hizmet Dökümü ( e-devlet şifresi ile alınmaktadır)

1 - HER YAŞTA COCUK RANDEVUYA ŞAHSEN GELMEK ZORUNDADIR