HOLLANDA

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda dilekçe. Firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalıdır. Gidiş amacı ve gidiş dönüş tarihleri belirtilmelidir. Orjinali gerekmemektedir.
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası
4 - Şirket imza sürküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - Ticari seyahatlar için davet mektubu ( davetiye gönderen kurumun antetli kağıdına imzalı olarak düzenlenmelidir. )
7 - 2 adet  6 aydan eski olmayan 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz , yeni çekilmiş fotoğraf olması gereklidir.
8 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı. Varsa eski pasaportlar da gönderilmeli
9 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
10 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi
11 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
12 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu
13 - Son 3 ay hesaplarını gösteren,bakiyeli banka hesap cüzdanı yada extre fotokopisi
14 - Otel uçak rezervasyonu OTEL REZERVASYONLARI GERÇEK REZERVASYON OLMALIDIR.
15 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz )
16 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir
17 - 4A SSK Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)

1 - Hollanda Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda dilekçe.Orjinali gerekmektedir.
2 - Firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı.Gidiş amacı ile gidiş,dönüş tarihleri, adı soyadı, görevi belirtilmelidir.
3 - 2015 Şirket Vergi Levhası kopyası
4 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası
5 - Şirket imza sürküleri
6 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
7 - Aile ve arkadaş ziyaretlerinde Belediye den onaylı davet mektubu/davet edenenin pasaport-oturum kartı fotokopileri.Orjinali gerekmektedir. Mail ortamında gönderilmesi yeterli değildir.
8 - 2 adet 6 aydan eski olmayan 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz , yeni çekilmiş fotoğraf gereklidir
9 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı. Varsa eski pasaportlar da gönderilmelidir
10 - Pasaportun ön yüzü ve işlem gören tüm sayfalarının fotokopisi
11 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
12 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi
13 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
14 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu
15 - Son 3 ay hesaplarını gösteren,bakiyeli banka hesap cüzdanı yada extre fotokopisi
16 - Otel uçak rezervasyonu OTEL REZERVASYONLARI GERÇEK REZERVASYON OLMALIDIR.
17 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz ).Sigortanın aslı gereklidir.
18 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
19 - Tam tekmil vukuatlı nufus kayıt örneği (AİLE YADA ARKADAŞ ZİYARETLERİ İÇİN GEREKLİDİR )
20 - Emekli için son 6 aylık emekli maaş dökümü
21 - Öğrenciler için orjinal öğrenci belgesi,okuldan alınmış olmalı
22 - Reşit olmayan çocuklar için birlikte gitmiyorlarsa anne ve babadan noterden muafakatnameorjinali ve kopyası
23 - Evli çiftler için evlilik cüzdan fotokopisi
24 - 4A SSK Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)

1 - Cocuk için anne ve baba nın varsa geçerli vize kopyaları evraklara eklenmelidir,
2 - Eşlerden biri gitmeyecekse,  gitmeyen eşin noterden cocuk için muvafaktname vermesi gerekmektedir.
3 - 25 Eylül 2014 tarihinden sonra parmak izi verdiyse(Avusturya haric) ve vizenin üzerinde VIS ibaresi varsa randevuya şahsen gelmesine gerek yoktur.
4 - İstisnai durumlarda VIS ibaresi olduğu halde parmak izini okuyamazsa sonradan konsolosluk başvuru merkezine çağrılma olabiliyor.
5 - Her yaştaki çocuğun başvuru randevusuna şahsen gelmesi gerekmektedir