İNGİLTERE

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - Şirket antetli kağıda konsolosluğa hitaben İngilizce dilekçe
2 - Şirket vergi levhası
3 - Şirket faaliyet belgesi (son 3 aya ait olması gerekmektedir )(İngilizce)
4 - Ticaret sicil gazetesi (İngilizce)
5 - Şirket imza sürküleri
6 - Yeni çekilmiş 2 adet vesikalık resim
7 - T.C. Kimlik numarası yazılı Nufus Cüzdan Fotokopisi
8 - Otel-uçak rezervasyonu
9 - iş için seyahat edilecek ise davet mektubu,yada fuar davetiyesi-fuar giriş kartı.
10 - Çalışanlar için ssk işe giriş belgesi
11 - Çalışanlar için son 3 ay maaş bordrosu
12 - Banka hesap cüzdanı fotokopisi (yeni tarihli,içerisinde bakiye bulunan )
13 - Varsa araç ruhsatı  fotokopisi ve ev tapusu fotokopisi
14 - Eşi ve çocuğu ile seyahat edecek yolcuların şirket antetli kağıdına yazılan dilekçede isimlerinin geçmesi gerekmektedir.
15 - Evli olan yolcuların evlilik cüzdanı fotokopisi yada Nufus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nufus Kayıt Örneği
16 - Öğrenci olan çocuklar için Öğrenci belgesi (İngilizce)
17 - Emekli olanlar için,emekli cüzdan fotokopisi
18 - Emekli olanlar için,emekli maaşlarının yattığı banka hesabının cüzdan fotokopisi,kart fotokopisi
19 - Anne ve babadan ayrı yada herhangi biri ile birlikte seyahat edecek 18 yaşından ufak çocuklar için anne ve babadan noterden muvafakatnameorjinali, (İngilizce)
- ********ÖĞRENCİ VİZESİ İÇİN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR*********
- Birleşik krallıkta bir eğitim kursuna katılmak için öğrenci vizesi almak isteyen müracaatçılar eğitim görmeyi planladıkları kurumun Departmentforducationandskillsregister of educationandtraningproviders’a kayıtlı olduğundan emin olmalıdırlar.kayıtlı olamayan bir kurumda öğrenim görmek isteyen başvuru sahibinin başvurusu reddedilir.
1 - Pasaportunuz en az 1 yıllık olması gerekmektedir
2 - 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz fotoğraf
3 - ingilizce durumunuzu gösterir belge
4 - Ailenizin geçim kaynakları ile ilgili belgeler
5 - Ailenizden tüm masraflarınızın karşılanacağını belirtir dilekçe
6 - Okul ücretinin ödendiğine dair makbuzlar,dekontlar
7 - Öğrenim göreceğiniz eğitim kurumundan kabul mektubu.Bu mektupta eğitimin başlangıç ve bitiş tarihleri-haftada kaç saat eğitim alacağınız-konaklama detaylarınız ve okul ücretinin ödendiğine dair bilgiler içermesi gerekmektedir.
8 - 18 yaşından küçük başvuru sahipleri için anne ve babadan noter tastikli İngilizce ye çevrilmiş muvafakatname