MACARİSTAN

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - Şirket antetli kağıda konsolosluğa hitaben dilekçe
2 - Şirket vergi levhası
3 - Şirket faaliyet belgesi (son 3 aya ait olması gerekmektedir )
4 - Ticaret sicil gazetesi
5 - Şirket imza sürküleri
6 - Yeni çekilmiş 2 adet vesikalık resim
7 - T.C. Kimlik numarası yazılı Nufus Cüzdan Fotokopisi
8 - Otel-uçak rezervasyonu
9 - İş için seyahat edilecek ise davet mektubu orjinali,yada fuar davetiyesi-fuar giriş kartı.
10 - Çalışanlar için ssk işe giriş belgesi
11 - Çalışanlar için son 3 ay maaş bordrosu
12 - Çalışanlar için ssk hizmet dökümü e-devletten şifre yardımı ile alınmalı ve barkodlu olmalıdır
13 - Banka hesap cüzdanı orjinali ve fotokopisi (yeni tarihli,içerisinde bakiye bulunan 3 aylık (önerilen 4000  TL ))
14 - Seyahat Sağlık Sigortası Poliçesi ( biz yapabiliyoruz )
15 - Varsa araç ruhsatı  fotokopisi ve ev tapusu fotokopisi
16 - Eşi ve çocuğu ile seyahat edecek yolcuların şirket antetli kağıdına yazılan dilekçede isimlerinin geçmesi gerekmektedir.
17 - Evli olan yolcuların evlilik cüzdanı fotokopisi yada Nufus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nufus Kayıt Örneği
18 - Öğrenci olan çocuklar için Öğrenci belgesi
19 - Emekli olanlar için,emekli cüzdan fotokopisi
20 - Emekli olanlar için,emekli maaşlarının yattığı banka hesabının cüzdan fotokopisi,kart fotokopisi
21 - Anne ve babadan ayrı yada herhangi biri ile birlikte seyahat edecek 18 yaşından ufak çocuklar için anne ve babadan noterden muvafakatname.
22 - Doldurulmuş vize formunun 37 ve son bölümüne imza atılması gerekmektedir.
1 - Meksika ticari vizesi için ek bir evrak hazırlamanıza gerek yoktur. Gerekli işlemleri biz acentamız aracılığıyla yapabilirsiniz.Meksika ticari vizeniz vize başvurusu yaptığınız günden itibaren başlamaktadır ve süresi 1 aydır.

1 - Meksika turist vizesi için otel rezervasyonuna ihtiyaç vardır. Meksika vize başvurusu online olarak yapılmaktadır. Meksika vize süresi 1 aydır. Meksika vizeniz vize başvurusu yaptığınız günden itibaren başlar

1 - Vize başvuruları için ,konsolosluğun internet sitesinden  http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ISTANBUL/HU    randevu alınması gerekmektedir.
2 - İlk defa schengen vizesi alacak yolcuların son 6 aylık maaş bordrosu,son okul diploması,ve banka cüzdanlarını geriye dönük 6 aylık olarak ve orijinal olarak hazırlamaları vize işlemleri için faydalı olacaktır.