AVUSTURYA

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - Avusturya Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda ingilizce dilekçe firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı.Dilekçeninorjinali gelmelidir. Dilekçede tüm masrafla şirketimiz tarafından karşılanacaktır ibaresi bulunmalıdır.
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası ( son 3 aylık olmalı )
4 - Şirket imza sürküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - Ticari seyahatlar için davet mektubu ( davetiye gönderen kurumun antetli kağıdına imzalı olarak düzenlenmelidir. )
7 - 2 adet 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf
8 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı
9 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
10 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
11 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu.İmzalı ve kaşeli olmalıdır.
12 - Son 3 ay hesaplarını gösteren,bakiyeli banka hesap cüzdanı yada extreorjinali bankadan geriye dönük 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli ve orijinal haliyle gönderilmelidir
13 - 4A SSK Hizmet Dökümü (e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)
14 - Otel uçak rezervasyonu
15 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz )
16 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
17 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi

1 - Avusturya Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda İngilizce dilekçe firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı. Dilekçenin orjinali gönderilmelidir.
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası ( son 3aylık olmalı )
4 - Şirket imza sürküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - 2 adet 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf
7 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı
8 - Pasaportun ön yüzünün ve vize olan sayfalarının fotokopisi
9 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
10 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi
11 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu
12 - Son 3 ay hesaplarını gösteren,bakiyeli banka hesap cüzdanı yada extreorjinali bankadan geriye dönük 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli ve orijinal haliyle gönderilmelidir
13 - 4A SSK Hizmet Dökümü(e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)
14 - Otel uçak rezervasyonu
15 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası 
16 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
17 - AİLE VE ARKADAŞ ZİYARETİNE GİDECEK OLAN  BAŞVURU SAHİPLERİNDEN TAM TEKMİL VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ İSTENMEKTEDİR.
18 - Aile ve Arkadaş ziyaretine gidecek olanlardan elektronik davetiye ( ID numarası) istenmektedir.
19 - Her yaştaki çocuk randevuya şahsen gelmek zorundadır.(Bebek dahil)
20 - Anne ve Babanın geçerli vizesi varsa çocukların evraklarına vize fotokopileri eklenmelidir.
21 - Anne veya babadan birisi veya ikisi gitmiyorsa noterden orijinal muvafakatname vermelidir.
22 - Sponsor olan kişiden masrafları karşılayacağına dair A4 kağıdına imzalı İngilizce yazı