DANİMARKA

Vize İçin Gerekli Evraklar
  • Ticari Vize İçin Evraklar
  • Turistik Vize İçin Evraklar
  • Önemli Bilgiler

1 - Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda ingilizce dilekçe ( net seyahat tarihleri ve gidiş amacı mutlaka dilekçede yer almalıdır )
2 - Başvuru sahibinin kurum içi görevi-gidiş amacı-seyahat tarihleri-konaklama detayları ve masraflarının şirket tarafından tarafından karşılanacağı belirtilmeli firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı .Orjinal olmalıdır.
3 - Şirket Vergi Levhası kopyası
4 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası ( son 3aylık olmalı )
5 - Şirket imza sürküleri
6 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
7 - Ticari seyahatlar için davet mektubu ( davetiye gönderen kurumun antetli kağıdına imzalı olarak düzenlenmelidir. )
8 - 2 Adet 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf
9 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı(Varsa eski pasaportlar)
10 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
11 - Çalışanlar için SSK işe giriş belgesi-
12 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu
13 - Bankadan geriye dönük Bakiyeli 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli olmalı
14 - 4A SSK Hizmet Dökümü ( e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)
15 - Otel uçak rezervasyonu
16 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz )
17 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
18 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi

1 - Danimarka Konsolosluğuna hitaben yazılmış antetli kağıda ingilizce dilekçe ( net seyahat tarihleri ve gidiş amacı mutlaka dilekçede yer almalıdır ) firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalı
2 - Şirket Vergi Levhası kopyası
3 - Şirket Faaliyet belgesi kopyası ( son 3aylık olmalı )
4 - Şirket imza sürküleri
5 - Şirket Ticaret sicil  gazetesi
6 - Aile ve arkadaş ziyaretleri için yapılan seyahatlar için davet mektubu ( davetiye gönderen kimlik belgesi  (cpr.nr.) davet eden kişini oturum fotokopisi/pasaport fotokopisi
7 - 2 Adet 35 mm x 45 mm ebatlarında arka fon beyaz ,yeni çekilmiş fotoğraf
8 - En az 6 ay geçerliliği olan pasaport,karşılıklı iki boş sayfa bulunmalı(Varsa eski pasaportlar)
9 - Pasaportun ön yüzü ve işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopisi(renkli)
10 - Nufus Cüzdanı fotokopisi
11 - Çalışanlar için ssk işe giriş belgesi
12 - Çalışanlar için son 3 aylık maaş bordrosu
13 - bankadan geriye dönük 3 ay hesap dökümü imzalı kaşeli ve bankanın imza sirküleri kopyası ile birlikte temin edilmelidir(Orijinal olmalı)
14 - 4A SSK Hizmet Dökümü ( e-devlet şifresi ile internetten alınmaktadır)
15 - Otel uçak rezervasyonu
16 - 30.000 Euro teminatlı Seyahat sağlık sigortası (Biz yapabiliyoruz )
17 - Vize başvuru formu(formun 37 ve son bölümünün imzalı olması gereklidir)
18 - Nufus müdürlüğünden tam tekmil vukatlınufus kayıt örneği (Aileden bir kişinin alması yeterlidir)
19 - Yabancı vatandaşlar için-seyahat bitiminden itibaren en az 3 aylık geçerlilik süresi bulunan oturum tezkeresi
20 - Emekli olup çalışanlar için son 4 aylık ssk  destek prim cetveli
21 - Öğrenciler için orjinal öğrenci belgesi,okuldan alınmış olmalı
22 - Reşit olmayan çocuklar için anne ve babadan noterden muafakatnameorjinali ve kopyası (Anne ve baba birlikte seyahat ediyor ise gerek yok)
23 - Evli çiftler için evlilik cüzdan fotokopisi
24 - Emekliler için son 6 aylık emeklilik banka dökümü

1 - Danimarka konsolosluğu tüm başvuruları şahsen kabul etmektedir. http://www.denmarkvac-tr.com/allaboutyourvisas.html